Tiedätkö jonkun, joka on kiinnostunut kitaransoitosta?

Osta hänelle lahjakortti Guitar Trainerin soitonopetukseen!

Jokainen kitaraa soittava henkilö saa kitaransoiton opetuksen kautta enemmän irti soittoharrastuksestaan ja soittamisesta tulee entistä hauskempaa.

Kitaratunnit ovat siksi loistava lahja kitaransoitosta kiinnostuneelle ystävälle, puolisolle tai perheenjäsenelle!

Ja mikäli aiempaa soittokokemusta ei ole, mutta haluaisi kovasti aloittaa kitaransoittamisen, mikä olisikaan parempi tapa, kuin mennä samantien asiantuntevien opettajien opastukseen. Näin soittoharrastuksen aloittaminen on paljon helpompaa.

Mitä hän saa Guitar Trainerin kitaratunneilla

  • Henkilökohtaisen opetussuunnitelman hänen kitaransoiton tilanteensa ja musiikillisten kiinnostuksen kohteidensa mukaan.
  • Hän voi oppia soittamaan suosikkikappaleitaan.
  • Voi oppia ja kehittää luovuuttaan, sävellystaitojaan ja jammailutaitojaan.
  • Hän saa tunneilla motivointia ja kannustusta meiltä opettajilta ja muilta Guitar Trainerin oppilailta.
  • Hän pääsee nauttimaan soittoharrastuksestaan entistä enemmän, kun me Guitar Trainerin opettajat autamme häntä tekemään sellaisia asioita, joita hän on aina halunnut tehdä kitaransoitossa ja musiikissa!
  • Oppitunneille osallistuminen on aikataulullisesti joustavaa.
  • Opetuksessamme ei ole pitkäaikaista sitoutumista.
  • Opetusta on tarjolla ympäri vuoden, joten hän voi käydä kitaratunneilla myös kesäaikaan.

Oppilaiden kokemuksia opetuksestamme

“Guitar Trainerin opetuksessa olen oppinut huomattavasti enemmän kuin mitä omatoimisessa soittamisessa aikanaan opin. Tunneilla on hauskaa ja myös omatoiminen harjoittelu pysyy mielekkäänä kun on selkeät ohjeet ja tavoitteet.”

-Anssi Tammilehto, Helsinki

“Näin Guitar Trainerin ilmoituksen netissä ja päätin ottaa yhteyttä. Jo ensimmäisellä käynnillä totesin, että täällä on aivan eri ote opettamiseen kuin kellään muulla opettajalla jolla olin käynyt. Asenne ja systemaattiset ohjelmat kehityksen takaamiseksi tekivät vaikutuksen. Olen vuodessa oppinut enemmän kuin edellisinä soittovuosina yhteensä.”

-Kristian Salo, Helsinki

“Aloitin kitaransoiton käytännössä nollasta, joten olen kehittynyt huimasti. Pakko tunnustaa jälkikäteen, että olin alussa hieman skeptinen sen suhteen, että voiko tällä iällä vielä oppia soittamaan kitaraa, mutta skeptisyyteni on tulosten myötä karissut pois.”

-Jarno Rainio, Vantaa

Yleisiä kysymyksiä

Lahjakortin saaja ei ole soittanut aiemmin kitaraa. Voiko hän silti tulla kitaratunneillenne?

Tottakai voi! Me olemme opettaneet paljon aloittelijoita ja olemme vuosien aikana kehittäneet todella toimivan aloittelija- ohjelman, jonka avulla kuka tahansa pääsee vauhtiin kitaransoiton kanssa mahdollisimman helposti.

Pystyykö vielä aikuisiällä oppimaan kitaransoittoa?

Tietenkin pystyy! Kitaransoiton oppimisessa iällä ei ole mitään merkitystä. Tärkein oppimiseen vaikuttava yksittäinen tekijä, on oma motivaatio. Meillä melkein kaikki soittajat ovat aikuisikäisiä ja oppivat todella hyvin. Meidän kaikkien aikojen nopeimmin aloittelijaopetuksen läpi käynyt oppilas oli n. 40v sillä hetkellä. Kitaransoiton aloittaminen harrastusmielessä ei ole koskaan liian myöhäistä!

Mitä musiikkityylejä opetatte kitaratunneilla?

Opetuksen pääpaino on sähkökitaralla soitettavassa musiikissa. Erikoisalaamme ovat erityisesti blues, rock ja metalli.

Opetatteko lapsia?

Suurin osa oppilaistamme on aikuisikäisiä harrastajia. Emme opeta pieniä lapsia tällä hetkellä ja alaikäraja opetukseemme on 13 vuotta.

Mitä jos ei pysty sitoutumaan säännölliseen viikottaiseen aikaan. Onko teillä tähän ratkaisua?

Kyllä :) Opetukseemme pystyy osallistumaan joustavasti, joten saa olla oikeasti todella kiireinen, jotta ei pystyisi käymään meidän kitaratunneilla.

Kitaratuntilahjakortin saat Guitar Trainerilta

Kysy lisätietoja täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake