Tiedätkö jonkun, joka on kiinnostunut kitaransoitosta?

Osta hänelle lahjakortti Guitar Trainerin soitonopetukseen!

Jokainen kitaraa soittava henkilö saa kitaransoiton opetuksen kautta enemmän irti soittoharrastuksestaan ja soittamisesta tulee entistä hauskempaa. Kitaratunnit ovat siksi loistava lahja kitaransoitosta kiinnostuneelle ystävälle, puolisolle tai perheenjäsenelle!

Ja mikäli aiempaa soittokokemusta ei ole, mutta haluaisi kovasti aloittaa kitaransoittamisen, mikä olisikaan parempi tapa, kuin mennä samantien asiantuntevan opettajan opastukseen. Näin soittoharrastuksen aloittaminen on paljon helpompaa.

Mitä hän saa Guitar Trainerin kitaratunneilla

  • Henkilökohtaisen opetussuunnitelman hänen kitaransoiton tilanteensa ja musiikillisten kiinnostuksen kohteidensa mukaan.
  • Hän voi oppia soittamaan suosikkikappaleitaan.
  • Voi oppia ja kehittää luovuuttaan, sävellystaitojaan ja jammailutaitojaan.
  • Hän saa tunneilla motivointia ja kannustusta minulta opettajana ja muilta Guitar Trainerin oppilailta.
  • Hän pääsee nauttimaan soittoharrastuksestaan entistä enemmän, kun autan häntä tekemään sellaisia asioita, joita hän on aina halunnut tehdä kitaransoitossa ja musiikissa!
  • Oppitunneille osallistuminen on aikataulullisesti joustavaa.
  • Opetuksessa ei ole pitkäaikaista sitoutumista.

Oppilaiden kokemuksia opetuksesta

“Guitar Trainerin opetuksessa olen oppinut huomattavasti enemmän kuin mitä omatoimisessa soittamisessa aikanaan opin. Tunneilla on hauskaa ja myös omatoiminen harjoittelu pysyy mielekkäänä kun on selkeät ohjeet ja tavoitteet.”

-Anssi Tammilehto, Helsinki

“Näin Guitar Trainerin ilmoituksen netissä ja päätin ottaa yhteyttä. Jo ensimmäisellä käynnillä totesin, että täällä on aivan eri ote opettamiseen kuin kellään muulla opettajalla jolla olin käynyt. Asenne ja systemaattiset ohjelmat kehityksen takaamiseksi tekivät vaikutuksen. Olen vuodessa oppinut enemmän kuin edellisinä soittovuosina yhteensä.”

-Kristian Salo, Helsinki

“Aloitin kitaransoiton käytännössä nollasta, joten olen kehittynyt huimasti. Pakko tunnustaa jälkikäteen, että olin alussa hieman skeptinen sen suhteen, että voiko tällä iällä vielä oppia soittamaan kitaraa, mutta skeptisyyteni on tulosten myötä karissut pois.”

-Jarno Rainio, Vantaa

Yleisiä kysymyksiä

Lahjakortin saaja ei ole soittanut aiemmin kitaraa. Voiko hän silti tulla kitaratunneille?

Tottakai voi! Olen opettanut paljon aloittelijoita ja olen vuosien aikana kehittänyt toimivan aloittelijaohjelman, jonka avulla kuka tahansa pääsee vauhtiin kitaransoiton kanssa mahdollisimman helposti.

Pystyykö vielä aikuisiällä oppimaan kitaransoittoa?

Tietenkin pystyy! Kitaransoiton oppimisessa iällä ei ole mitään merkitystä. Tärkein oppimiseen vaikuttava yksittäinen tekijä, on oma motivaatio. Melkein kaikki tunneillani käyvät soittajat ovat aikuisikäisiä ja oppivat täysin normaalisti. Kaikkien aikojen nopeimmin aloittelijaopetuksen läpi käynyt oppilas oli n. 40v aloitushetkellään. Kitaransoiton aloittaminen harrastusmielessä ei ole koskaan liian myöhäistä!

Mitä musiikkityylejä opetat kitaratunneilla?

Opetuksen pääpaino on sähkökitaralla soitettavassa musiikissa. Erikoisalaani ovat erityisesti blues, rock ja metalli.

Opetatko lapsia?

Suurin osa oppilaista on aikuisikäisiä harrastajia. En opeta pieniä lapsia tällä hetkellä ja alaikäraja opetukseen on 13 vuotta.

Mitä jos ei pysty sitoutumaan säännölliseen viikottaiseen aikaan. Onko teillä tähän ratkaisua?

Kyllä :) Opetukseen pystyy osallistumaan joustavasti, joten saa olla oikeasti todella kiireinen, jotta ei pystyisi käymään kitaratunneilla.

Kitaratuntilahjakortin saat Guitar Trainerilta

Kysy lisätietoja täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake